Férfiak! Mit szólnátok hozzá ha pizzafutárként dolgoznátok és a barátaitok megviccelnének titeket?
Hali.
Futárként ilyen eszembe sem jutna. Hogy ha nekem megtetszene egy fogyasztó vendég, ügyfél, akkor én inkább elhívnám randira, tudatnám vele, hogy ha ő is, és akkor esetleg lehetne valami.
Mivel szerintem ez a kategória egyáltalán nem vicces, szerintem ott vágnám le előtte a megrendelt kaját, teljesen mindegy hogy mekkora tétel, és hogy mennyibe kerül. Letiltatnám a címet, megmondanám, hogy ide többet nem viszünk pizzát, se semmit; És kész.
Mivel főállásban csinálom, nem is akarom magamat kirúgatni. Már csak azért sem, mert szeretem ezt csinálni. Annyit meg nem ér az egész.
// Egy pizzafutár
Nem nagyon látom hogy ebben hol a vicc. Tényleg inkább megalázó hogy a "haverjaim" Q..ratnak meg egy prostival.
Amúgy engem nem vonzana az ilyen, több okból sem:
1. Ha már pizzafutár vagyok, akkor olyan őrülten nem válogathatok a munkalehetőségek között, nem feltétlen rúgatnám ki magam egy kósza kefélésért.
2. Engem zavarna hogy egész nap rohangálok le fel házakban mások pizzájával, majd koszosan, leizzadva összegabalyodok valakivel.
3. Elgondolkoznék hogy mennyire lehet "steril" odalent az a nő aki az első pizzás fiúra ráveti magát.
Na meg összességében ha már rám akarják szórni a pénzüket akkor van ezer jobb program is amire befizethetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!