Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fura/szokatlan ha egy fiú...

Fura/szokatlan ha egy fiú ráír egy másik fiúra ismerkedés céljából? 17/f

Figyelt kérdés
No homo. Nem vagyok meleg. Pusztán csak szeretném gyarapítani a baráti körömet. 2009 óta kint élek Ausztriában (Bécsben)a szüleimmel és az a problémám hogy nincs egy magyar barátom se. Az ezért probléma mert nem beszélek senkivel magyarul( a szüleimen kívül) és nen szeretném elfelejteni ezt a gyönyörű nyelvet. Meg azért az sem árt ha az embernek minnél több haverja/ismerőse van az ország minden pontján. Az furcsa lenne az illetőnek(ha fiú) hogy ráírok és megkérdezem tőle hogy van-e kedve ismerkedni? Ha már itt tartunk, nincs kedve valakinek ismerkedni aki sopronba lakik?
2017. okt. 29. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de a legtöbb ember szerint az én úgy látom
2017. okt. 29. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Legtöbben emiatt melegnek nézik az embert, pedig ennek semmi köze a szexuális beállítottsághoz
2017. okt. 29. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
a facen? Mert ha csak isminek jelölöd, az nem probléma. Bár nem értem, miért nem lányokkal akarsz barátkozni
2017. okt. 29. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányokkal nem akarsz? 17/L
2017. okt. 29. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én inkább azt javasolnám járj el otthonról. Tudom kocsmázni nem egy jó dolog egyedül, de ismertségre lehet szert tenni pl. Csocsó,vagy darts alkalmával.

De ha maradsz a facebooknál akkor igen kissé fura lehet az illetőnek, hogy csak ismeretlenül ráír egy fiú.

Engem speciel nem zavarna de mást lehet, hisz mindenki más.

De tedd föl magadban a kérdést.

Téged zavarna?

Esetleg még keress csoportot a közelben hátha van olyan ahol lehet ismerkedni.

2017. okt. 29. 15:06
 6/6 ZoltanAnglia ***** válasza:

Miutan a szuleiddel elsz igy hogy a francba tudnad elfelejteni a magyar nyelvet?? En 12.5 eve elek Angliaban.

Hetente csak egyszer beszelek magyarul, mikor anyamat felhivom. Ennek megfeleloen pedig nincs okod arra, hogy magyarral ismerkedjel.Kiveve, ha a valos ok az, hogy meg valojaban nemetul nem beszelsz elegge es amiat akarsz mindenkeppen Magyar baratokat. ...vagy mert mazohista vagy es kiakarod magadat hasznaltatni veluk.

2017. nov. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!