Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyfolytában lekoptatnak a...

Egyfolytában lekoptatnak a barátaim mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok barátom(3) de mostanában azt veszem észre hogy mindig lekoptatnak az egyik mindig a pasijával van vagy ha nem akkor sose ér rá a másiknak minden mindig messze van a harmadig meg otthon ül és mindig mindenre az a válasza hogy nem ér rá(pl ma is elment pár barátnőjével mozizni de mikor én hívtam akkor nem érek rá a válasz)....Ez már teljesen elkeserít hogy én mennék kimozdulnék de sosincs kivel és akkor hagyom a p*csába és mindig én írok rájuk facen is mert ők nem (hozzáteszem az egyikkel már több mint 10 éve barátnők vagyunk) ...Én alapból nem vagyok az a barátkozós típus a suliban én év elején sokat hiányoztam mindenki összeszokott és engem kirekesztettek a barátnőmmel 1 osztályba jártunk(ő az aki 10 éve ismerem és ő lett jobba a másik két csajjal) . Szülinapomkor se ér rá senki persze én mindig megleptem őket valamivel akkor meg mondják hogy köszi meg te vagy a legjobb barátnőm meg ilyenek de akkor most mi van de tényleg már nem értek semmit :( .......Szerintem már rámuntak de így meg már lassan depressziós leszek a magánytól :( (amúgy nagyon kedves vagyok azokkal akik velem is azok viccesnek tartanak és különcnek ha valaki úgyan így van hogy a barátai le se szar*ák dumálhatunk :) )

17/l

2017. okt. 28. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sajnos csak a HP-t.

Abban lehet barátkozni, az egy jó közösség.

Nem azért nem tudok többet mert nincs, hanem azért, mert én összesen 3 csoportban vagyok benne. A másik kettőbe meg csak olvasni járok. Egyébként te tudod, hogy téged milyen dolgok érdekelnek, azok alapján keress csoportokat. :)

2017. okt. 28. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen. A legtöbb barátság egy idő után elszárad. Pláne, hogyha csak az egyik fél öntözi. Bár sokszor nem is lehet már megmenteni.

De persze vannak olyan barátságok, amik 30-40 évig is tartanak, de ritka az olyan. Viszont az 100%, hogy igazi. :)

Keress új barátokat, próbálhozhatsz neten is, semmi baj, ha elsőre vagy másodszorra se találsz senkit, aki szimpatikus, legalább gyakorlod az ismerkedést egy kicsit.

Amúgy már én is éreztem így.

A legjobb barátaim még el is felejtették egyszer a szülinapomat, meg hát ők nem vettek nekem semmit.

Aztán egyik barátnőm szülinapjára lett egy tökjó ötletem, sok órám ráment, mert kézzel készített ajándék lett volna.

De végül nem adtam oda, mert eszembe jutott, és nagyon rosszul esett, hogy én soha sem kaptam tőlük semmit. Lehet, hogy ez kicsinyesnek hangzik, de egyáltalán nem bosszúnak szántam. De nyomorultnak éreztem magam nagyon.

De még ezek ellenére is ők az egyik legjobb barátaim. Tudom, hogy nem fog örökké tartani a barátságunk, de örülök, hogy vannak nekem, és meghallgatnak. :)

2017. okt. 28. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Előttem is írták,neked valójában ők nem a barátaid,akkor nem lennének ilyenek veled.

Az pedig,hogy a legjobb barátnőddel 10 éve barátok vagytok 17 évesen nem sokat jelent,az emberek sokat változnak 10 év alatt és mostanra számára már nem jelenti ugyan azt a barátságotok mint kis iskolás korotokban,helyetted talált új barátokat,de az olvasottak alapján el kell fogadnod,hogy ebben a társaságban te csak a felesleges 4. lehetsz.

Középiskolában nekem nem volt 1 barátom se,max haverok,még is túl éltem valahogy.Aztán továbbtanultam és megtaláltam azokat az embereket akiket igaz barátoknak nevezhetek.

Ha elmozdulsz ebből a társaságból,valószínűleg előbb vagy utóbb te is találhatsz magadnak új barátokat.

2017. okt. 28. 23:21
 14/14 anonim válasza:
Nem tudom :(
2017. okt. 31. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!