Mi a baj velem? 22 éves férfi vagyok, én hiába kezdeményezek, lányoknál, ők nem nagyon kérdezgetnek. Mintha csak én akarnék ismerkedni. Gondolok itt élő és chates beszélgetésekre is. Mi a baj?
# 20
Persze, ha köcög takó valaki s papi mami jóltartja:D
# 22
Talán 2-3 mondat elég a hétköznapokról és válts valami beszéltetősre, mint szabadidő eltöltése, miként nála-családjával...remélhetőleg nem csak sminkelés a szórakozása, hanem valami aktív program is van közte...abból faragj valami eszmecserét-talit.
Akarnak egyáltalán ismerkedni a lányok, akikkel beszélsz vagy csak random ráírsz valakire vagy leszólítod az utcán/buszon valahol?
Bocsi, hogy ilyet feltételezek, de én nő vagyok és már nem egyszer kerültem ilyen helyzetbe, hogy számomra ismeretlen emberek irkáltak rám, mert ismerkedni akartak és le lettem bunkózva, hogy én meg nem.
Vagy mikor buszon behuppan mellém egy srác és elkezd kérdezgetni, csak úgy aztán megint én vagyok a bunkó elutasító, hogy nem akarok részt venni a beszélgetésben, holott elmondtam neki, hogy van barátom, de nem hitte el. Ráadásul nem adom ki ismeretlennek a nevem és a lakcímemet, csak mert bemutatkozott. (Poén, hogy a végén, mikor leszálltam még elkapta a kezem, hogy egy puszikát azért adjak már neki.) Ő is arra panaszkodott, hogy egyik lány sem akar vele ismerkedni és mindenki lerázza, ahogy én is.
Jártam már úgy is, hogy egy fickó engem bámult, barátnőm meg is jegyezte, hogy az a férfi furán viselkedik, majd odajött hozzám, hogy ne haragudjak, de olyan szép vagyok, hogy ilyet még nem látott és nézni szeretne még egy kicsit. (Részeg volt.)
Másik, mikor egy társaság kiabál mindenféle hülyeséget a férfiasságukról meg hasonlókról utána meg megint jön a "de bunkó pcsa vagy", ha nem reagálok.
Ha nem ezekbe a kategóriákba tartozol akkor máshol van a probléma. Én is neten ismertem meg a páromat, de nem társkeresés volt a cél, csak így alakult. (Ugyan abban a facebook csoportban voltunk benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!