Mi abban az igazság, hogy a meleg fiúknak több a lány barátja? Miért?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 19:47
1/22 anonim válasza:
Nem tudom, valóban így van-e. De ha így van, annak az lehet az oka, hogy sokan tévhitekben élnek, és félnek attól, hogy ha egy meleg fiú a haverjuk, akkor az biztos rájuk mászik, megkívánja őket, szerelmes lesz beléjük stb.
2/22 anonim válasza:
A fiúk általában egy idő után rámásznak a lányokra, nyomulnak, majd ez miatt konfliktus lesz mert elutasítják őt. A meleg fiúknál pedig nem kell félniük attól hogy rájuk mászik és gond lesz belőle.
3/22 anonim válasza:
* a jó képű, szórakoztató melegeknek tegyük hozzá...
4/22 anonim válasza:
Azért, mert egy meleg fiú egy lányra csak simán barátként tekint, nem lesz több a baráti kapcsolatból. A nyomulás meg a rámászás esélye is nagyságrendekkel kisebb. Plusz egy meleg fiúval olyan dolgok is megbeszélhetők (intim, szexuális, egyéb érzelmi), amelyek egy hetero fiúval nem annyira. Érzelmi síkon is máshogy viszonyulnak a meleg fiúk a lányokhoz. Egyszerűen csak más jellegű mint általában.
5/22 anonim válasza:
Az én meleg ismerősömnek konkrétan csak lány barátai vannak, értelemszerűen azért mert hozzájuk nem fog vonzódni.
6/22 anonim válasza:
Bóknak veszik hogy valaki őket majmolja.
7/22 macintosh válasza:
Szerintem meg azért van sok lány barátjuk mert sok a közös bennük! ?
8/22 anonim válasza:
Mert a meleg fiuk fake lanyok.
9/22 anonim válasza:
Szerintem az adott meleg fiú személyiségétől függ, hogy hány barátja van, és hogy milyen neműek a barátai.
10/22 anonim válasza:
Én azért szoktam lányokkal barátkozni mert velük valahogy jobban érzem magam és mert nem fogok vonzódni hozzájuk és a barátság barátság marad és nem lesz titkolt vonzódás(talán a lányok részéről max).
A fiúkkal is kijövök csak sokkal több dolog ronthatja el a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!