Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi abban az igazság, hogy a...

Mi abban az igazság, hogy a meleg fiúknak több a lány barátja? Miért?

Figyelt kérdés

2017. aug. 31. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem most kevés a lány barátom, de szívesen barátkoznék

27/melegF

2017. szept. 4. 23:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy létezik ilyen összefüggés. Ha egyes meleg fiúknál így van, lehet csak véletlen egybeesés. Egy hetero fiú és egy hetero lány közt is lehet barátság anélkül, hogy több lenne belőle.
2017. szept. 5. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem annyira sok barátom nincs, de akik vannak azok is mind lányok.

18/f/meleg

2017. szept. 5. 23:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert ez a divat.
2018. febr. 23. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Sorozatokban, filmekben is ezt látják, ìgy ez a trendi. Meg menő dolog a többi csajnak el újságolni, hogy van egy homok is a csapatban. Ja meg ez nekik nagyon cuki, meg édes stbstb. Aki ezt tagadja, az hazudik.
2018. febr. 23. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez nem a szexuális beállítottságukkal függ össze, hanem a személyiségükkel. Hetero pasit is tudok akiknek elsősorban nők a barátai- és nem, nem próbálja megdugni mindet.
2018. febr. 23. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:
#16: Akkor az lehet bi, és nem hetero? :) (Én nem tudom) Viszont a hetero férfiak többsége nem minden nőben csak "azt" látja? (Ezt sem tudom, kérdem)
2018. febr. 23. 19:12
 18/22 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán vannak és nem is voltak lány barátaim. A csajos dolgokat se szerettem soha ez is sztereotípia.

41 éves meleg pasi vagyok.

2018. febr. 23. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Rendkívül egyszerű, a legtöbb hetero fiú nem fogadja el a meleg fiúkat, egy meleg fiú a lányokra nem megdugnivalóként tekint, így meg tud maradni a baráti távolság még akkor is ha ellenkező neműek. Ha meg eleve fiú haverokat nem tud gyűjteni, akkor ugye ahogy a meleg fiúk is társas lények, lánnyal fognak haveri és/vagy baráti viszonyokat kialakítani.
2018. febr. 23. 21:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az uccsó is jól mondja, mondjuk ha én egy hetero fiúval is netán kettesben vagyok, akkor picit zavarban vagyok, mivel nem "csak a havert/barátot" látom benne.
2018. márc. 17. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!