Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy barátkozzak fiúkkal?

Hogy barátkozzak fiúkkal?

Figyelt kérdés
Lány vagyok de legtöbbször a fiúkkal jobban kijövök, sokkal többet vagyok fiúk között. Viszont félek hogy ha közeledek feléjük félre értik. Van párkapcsolatom és nem keresek mást, így érthető módon nem szeretném ha félreértenék akár hogy bejelölök valakit facebookon. Vagy csak én komplikálom túl? Nem régen tök jól eldumáltam egy sráccal erre elkezdett félreérthető dolgokat írni,így már neki sem merek írni. Valami ötlet valakinek?

2017. okt. 21. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Titkon akkor is szerelem, vonzalom lesz, hiába hadakozol...
2017. okt. 21. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez a természet, kicsi lány.
2017. okt. 21. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

# 7

Valamelyest igazad van bár ez is 2 emberen múlik s azok érettségén.

Kezdetben mindkét fejben megfordul a "mi lenne ha", de ez leül, mert nem úgy állnak egymáshoz, hogy legyen valami s egy barátság sokkal inkább örök, mint egy párkapcsolat, így a mérleg egyértelmű...részemről.

2017. okt. 21. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha esetleg meleg srácot keresnél barátkozni? A legtöbb meleg viselkedésre és természetben is megegyezik más fiúkkal (a sztereotípiák ellenére), viszont ez a veszély nem állna fent :)
2017. okt. 21. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol ismerkedhetnék meleg pasikkal :D
2017. okt. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!