Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg rossz hatással van...

Tényleg rossz hatással van egy haveri, baráti kapcsolatra az ha távol laknak egymástól?

Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 100-150 km-re
2017. okt. 20. 06:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, hiszen ritkábban tudtok találkozni.
2017. okt. 20. 06:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul. Ha igenis akarjatok h megmaradjon a kapcsolat akkor nem fog megszakadni..
2017. okt. 20. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 vok es nekem is van tavol elo baratnom. 4 honap utan meg mindig rendszeresen beszelunk.😊
2017. okt. 20. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy igy legyen.Mi a baratnommmel aki kb.70km lakik tőlem a kozeli varosba szoktunk talalkozni evente nehanyszor az mindkettonknek jobban utbaesik es kb.egyforma tavolsag.Ez nem ront a baratsag minőségén ha egy helyen elnenk max.tobbet talalkoznank.
2017. okt. 20. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miután mindenki szétszéledt (egyetem, költözés) a baráti társaságban pár évig tartottuk a kapcsolatot. Párszor találkoztunk, stb.

Utána jött a munka, család. A találkozások ritkábbak, nincs idő. Mindenki a közvetlen környezetében talál új barátokat. Akik felé bizalom épül, a régiek felé pedig csökken, mert ahogy telik az idő, mindenki változik. Fogy a mondanivaló. És a régi barátok kikopnak.

Szóval igen, a barátság is megkopik a távolság miatt.

Persze ha évek múltán összesodor a véletlen örültök egymásnak, pár felszínes, fontosabb életesemény szóba kerül. Majd megy minden a szokott módon, az újabb találkozásig semmi hír.

2017. okt. 20. 09:05
 6/8 anonim válasza:
Én fél éve költöztem fel Pestre középiskola után 200km távolságra a barátaimtól. Az általános iskolai barátaim megmaradtak, velük ha hazamegyek eljárunk szórakozni. Velük régen fele ennyire se volt jó a kapcsolatunk még mikor egy osztályba jártunk. Viszont a közép suliban volt 2nagyon jó barátnőm sülve-főve együtt voltunk, most viszont ők teljesen eltávolodtak tőlem. Nem tudnak úgy viszonyulni a barátságunkhoz mint régen. Úgyhogy mindenki másképp éli ezt meg. Vannak kitartó barátok, és vannak kevésbé kitartóak is.
2017. okt. 20. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a barátság „mélységétől” függ. Nekem az ország másik végében és Amerikában is él barátom, akikkel igen ritkán találkozom, mégis úgy érzem, számíthatunk egymásra, és ha bármikor beszélünk, találkozunk, olyan érzés, mintha tegnap láttam volna őket utoljára, kvázi ott folytatjuk a mondatot, ahol legutóbb (akár évekkel azelőtt) abbahagytuk – talán mert olyan élményeket éltünk át régebben, amelyeken keresztül nagyon jól megismertük egymást, vagy „rokonlelkek” vagyunk, a fene tudja.

Vannak viszont a közelben élő „haverjaim”, akikkel napi szinten beszélek, heti szinten találkozom, bírom őket, de mégsem mondanám, hogy a barátaim…

2017. okt. 20. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül lesz ettől rossz a kapcsolat. Azt inkább a találkozások mennyisége befolyásolja. Ha valakivel "épp eleget" találkozol, akkor jó vele a kapcsolatod. Ha többet, vagy kevesebbet, akkor rosszabb.
2017. okt. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!