Ti barátkoznátok egy olyan emberrel akinek lassú a
felfogása?
Figyelt kérdés
En ilyen vagyok parszor ma nem fogtam fel amit barátnőm mondott sokszor bólintottam rá mintha érteném azután ugyanazt megkérdeztem amit elmondott. De amugy kedvesnek meg kedves vagyok
Ismerkednék, de nem akarnék szorosabb emberi kapcsolat, mert túlságosan mások vagyunk. Én tudnálak szórakoztatni, de hát mindenkit... szóval nem keresném társaságod s mi kapcsolatunkat is lényegre törőre állítanám.
2017. okt. 18. 21:46
12/16 Metionin válasza:
Engem nagyon idegesít. Bevallom, gyakran pörög fénysebességen az agyam és elhiszem hogy sokszor nehéz követni, de mindig igyekszem fgyelni erre, illetve normál tempóban előadni a mondandómat. Teljesen oké ha valaki néhány alkalommal nem fogja fel, az lehet épp az én hibám is. De amikor minden egyes alkalommal ismételni kell mert nem figyel, elbambul, stb., na az irritál. Mondjuk nekem a barátaim nem ilyenek, de anyám pl. rendszeresen. Direkt figyelek, hogy a legegyszerűbben fogalmazva, tőmondatokban mondjam el amit akarok, kb. így: A macska lába vizes, megyek és megtörlöm neki. Légyszi addig ne vedd fel. Anyám: oké - és felveszi, majd sikít, hogy vizes a lába. Mondom igen, most mondtam, hogy meg kell törülni. Anyám: mikor mondtad, nem is mondtad! :D
2017. okt. 18. 22:05
13/16 anonim válasza:
Nem, sajnos. Több esélyt is adtam egy barátnőmnek, akivel nem voltunk éppenséggel egy szinten és mindig én jöttem ki belőle rosszul.
Ugyanazt csinálta mindig, mint te, úgy tett, mint aki felfogja a mondandómat... nem egy alkalommal jutottunk oda chatelés közben, hogy hirtelen kiverte a hisztit látszólag a semmire,
elkezdte mondani a magáét, akárhogy magyaráztam egyre jobban felhúzta magát a hülye, aztán végül mindig sikerült kipuhatolóznom, hogy fél órája tökéletesen félreértett vagy félreolvasott valamit és magára vette.
Egy idő után megfogadtam, hogy soha többet :D
2017. okt. 19. 00:07
14/16 anonim válasza:
Nem, mert folyamatosan az lenne az érzésem, hogy fogalmad nincs, miről beszélek, meg nem is érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!