Mit tegyek? Kiközösítés

Nem olvastam végig ne haragudj. Legközelebb kicsit tagold a mondanivalódat, mert így túl masszív.
"Na most akasszuk fel magunkat!"
Vannak dolgok, amikkel nem viccelődünk. Az öngyilkosság, nők megerőszakolása, állatok bántalmazása és ilyesmik ilyenek. A legjobb barátom ha olyat mondana, hogy "huhh de megerőszakolnám azt a nőt", akkor utána átgondolnám, hogy tényleg olyan ember-e, akit én barátomnak mondanék. Valószínűleg nem és elkezdeném hanyagolni.
A te poénod persze enyhébb, de a franc akar olyan emberrel időt tölteni, akinek ilyen hülyeségek egyáltalán az eszébe jutnak.

ÉN A HELYEDBE ÚGY BELEVERNÉM A FEJEKÜKET A PADLÓBA AHOGY VAN! MEGFOGNÁM A FEJÉT KINYITNÁM A SZÁJÁT BELEKÖPNÉK AZTÁN A FÖLSŐ FOGSORÁT RÁTENÉM A PATKÁRA ÉS BELETAPOSNÉK A FEJÉBE. Elmondom haver, hogy nem azért a sz#r viccért vagy kiközistve... hannem azért mert egy csi@skák a barátaid, az ilyenekkel nem is kell foglalkozni inkább meghalok egyedül magányosan mint, hogy kibéküljek ezekkel.
Füzi, Gergő, dávid. 3 jó barát voltunk ovitól kezdve együtt logtunk jött a suli. becsatlakozott hozánk gabó eltelt egy év és az a kiközösités mániás gabó gyerek kiközösitette a dávidot, én füzivel voltam sosem birtam a gabót de füzit régebb óta ismertem mint a dávidot aztán egyszer csak megbékélt a dáviddal 2-3 év után valamennyire utána jött a tomi gabó ovistársa egy világi kedves gyerek volt aztán anyámék kitalálták tartsuk egyutt a szulinapunkat erre nem lett meghiva se a tomi se david. oke megutaltuk fuzivel gabot tonkre basztuk a needforspeedes cédéjét és megkértük a gondokot hogy vágja le azokat a bokrokat mert az volt az ő hadiszálása a játszótéren... aztán valahogy visszanyalta magát utána mindenki kibékült és én lettem kiközösitve ez már 5. osztály Füzivel jatszottam meg ilyesmi, aztan hala az egnek azota nem is vagyunk olyan joban egyedul akkor birtam a gyereket amikor at mehetem hozza jatszani gta san andreassal de tök mindegy ezeket a shit gyerekeket veri majd a sors mindenki egy nagy nyomorék lett és szüz kutyák... sokat sirtam aztan visszagondolva jobban tettem volna ha soha a budos eletbe nem szolok hozzajuk tobbet egye meg őket a rosseb, Gabó egy csunya g&ci maradt unbeszélőkével asszem már csak a dáviddal tartja a kapcsit.. Tomi magántanuló, Füzivel tartom a kapcsolatot, Dávid egy csicska akit ha látok mindig odamegyünk b&szogattni Szabó haverommal, Én meg sportember vagyok.
Szóval én már szereztem elég tapasztalatot mikor lemondtam erről a csapatról találtam új társaságot és jól éreztem magam velük igaz azóta szét váltak az útjaink, sajnos.
Ha tehetted te közösitsd ki ezeket a nyomorékokat a te saját életedből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!