Harcolnál valakinek a barátságáért? Mondjuk munkahelyen.
Attol fugg milyen az illeto
Ha leirnad pontosabban elmondanam hogy igen vagy nem
Az én tapasztalataim szerint munkahelyen nem létezik őszinte barátság, hanem maximum klikkesedés alias érdekbarátság. Lehet azért is harcolni... Amennyiben tényleg annyit ér a cél, amiért a felek fenntartják a "barátságot". Én például nemrég egy olyan "barátságban" voltam egyik idősebb kolléganőmmel, hogy amíg ő pletykákat szolgáltatott bárkiről,és velem együtt közösen utált egy harmadikat, amit én vártam el tőle tudat alatt, én a saját magánéletemmel fizettem... Csak fel se tűnt :D Munkahelyen én szerintem azért nincs barátság, mert a pozíciókért folytatott harc fontosabb, és tetszik vagy sem: barátságból nem lehet számlákat fizetni :( De ha valakinek más tapasztalata van, és tényleg úgy érzi, hogy van egy őszinte barátja, akkor harcoljon természetesen ;)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!