Miért távolódik el tőlem mindenki?
Eléggé nem vagyok egy bőbeszédű viszont voltak társaságok amikben benne voltam mindegyikbe egy pár évig.
Az egyik azzal kezdődött mikor házibuli volt és jol leittam magam olyanokat irtak a volt barátnőmnek hogy ugy összevesztem velük hogy többet nem tartottam velük a kapcsolatot.
Ugyanez egy másik társaságban buli volt lehugyoztak verekedés volt szintén otthagytam őket is.
Aztán egy másik barátomnak segitettem iskolát intézni mivel 4.-ére járnà a 9-et elintéztem és ezek ellenére is baszik bejàrni.
Már vele se tartom a kapcsolatot.
Öszvisz már csak 2 barátom van aki nem tett keresztbe nekem ugyérzem.
A kérdés tehát hogy én üldözöm el az embereket magamkörül én csinàlok valamit rosszul?
veled van az a probléma, hogy lebecsülöd magad ezáltal a te szintednél sokkal "retardáltab" emberekkel ismerkedsz meg, mivel ezt is akarod tudat alatt...ezt vonzod be magadnak, ha észre vennéd azt hogy igazából nem csak veled van a probléma. Viszont ezt leszarnád, és inkább arra gondolnál hogy te hogyan tudod megváltoztatni a vonzáskörzeted akkor alapból nem is lenne szükséged ilyen emberekre.
Azért távolodnak el tőled, mert valójában nem is érzed magad jól velük..mert nem a te társaságod.
Az a kettő az azért maradt meg, mert gondolom veled nőttek fel és tágabb az ismeretük az életedről.
Nem kell 1000 érdek barát azért, hogy lehúzzanak minden téren!
Neked először is saját magad kell, utána olyan emberek akik érnek is valamit neked...másrészről meg rád is pozitiv hatással vannak.
Nem ilyenek, hogy olyanok mint a buta disznók akik esznek ,szarnak, hugyoznak ezek még a saját ürüléküket is megennék, hát ilyenekkel akarsz egy társaságban lenni?
Nem akarok nagyon győzködtek hogy térjek vissza de azért annyira hülye nem vagyok hogy menjek.
Elvileg ő is jol bevolt baszva alapjáratban normális volt velem de utána mar nem igazán volt kedvem hozzájuk
Igen nagyon kevés az önbizalmam tudom.
Az a baj hogy 2 fajta ember van aki szeret bulizni aki meg nem én meg pont a 2 között vagyok mert szerintem inni ugy is lehet hogy nem rugik be ennyire jo néha lehet de ne csináljon már ilyeneket nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!