*** Mit teszel annak érdekében; hogy közelebb kerülj a saját; és a többi ember szívéhez; és hogy a szíveden nyitott legyen az ajtó; mindenki előtt? ***
semmit
nem kivanok kozelebb kerulni senki szivehez kiveve az edesapam
annyi a bolond elmehaborodott ember manapsag
eleg csak elolvasni a hireket
Magamra erőltetem a kedves udvarias stilust (ami nem hat semmit mert borzaszto bunkok igy is az emberek, beszolnak ugy hogy okot sem adtál rá..)
Szoval ujabban a pokerarcot tanulom inkább, hátha az tiszteletet vonz.
Ha ez sem fog bejonni akkor majd továbbötletelek.
Ill. Megtanultam hallgatni.pl kibirni félbeszakitás nelkul míg a másik az életérol panaszkodik, vagy husszor ismétli ömmagát, vagy lényegtelen infokon agyal hogy pl aznap esett e az eső vagy nem, amikor vele akármi történt, vagy önmagának mond ellent, olyan bénán hazudik, vagy kéretlen tanácsokat osztogat vagy okoskodik, stb, mindezeket már kibirom okos ertelmes bologatással, erdeklodo kérdések bedobásával. Es a masik azt hiszi joban vagyunk. Nincs konfliktus, hátam mogotti kibeszélés, stb
Megtanultam ugy lerázni embereket hogy mintha csak nekem lenne zuros az életemes nincs időm es igy nem hiszi azt hogy egyszeruen csak vele nem akarok kontaktot igy nincs harag felém, esetleg sajnál is.
Az egoista barmoknál is bevett trükk, hogy mosolyogva végighallgatom, gratulàlgatok neki ehhez ahhoz, aztán mehet a francba es ő azt hiszi jofejnek tartom, marad a szimpátia.
A szotlan, közömbös emberek felé kedves kérdésekkel nyitok, pár szot mesélek magamrol is hogy kb körvonalazodjak neki, es a viszontreakciojuktol(megnyilik vagy nem, erdeklem e vagy nem) fugg az, hogy barátság, vagy mi lesz belőle.
Munkahelyen az udvariasság, kedvesség es 3 lépés tartás megy, ugyanezt várom viszont.intelligens emberek kaphatok csak erre igy olyanokkal dolgozom, hamar fepmondok ha alja nép a kollektiva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!