Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsennek barátaim?

Miért nincsennek barátaim?

Figyelt kérdés

Itt már egy korábbi kérdésemben leírtam, milyen vagyok.:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet_̀.. (+ elfelejtettem írni, hogy színészkedni is szeretek és tudok, és animációkat, rajzfilmeket is tervezgetek, csinálok.)

Miért nincsenek barátaim? Első ránézésre főbb hibáim annyi, hogy szemüveges vagyok (de kék, szóval még illik is a szemem színéhez) és más szögben áll néhány első fogam, de szerintem nem vagyok egy hiper-szuper botrányos emberke. Miért nincsenek barátaim?

Az osztályban van 2 lány meg 3 fiú akivel elbohóckodunk szünetben vagy néha órán, de igaz barátaim nincsenek. Mi lehet az oka? Tudom, hogy nem találkoztatok velem személyesen, szóval nehéz döntés elé állítottalak benneteket, de még is?

Ja és nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy az internetről szerezzek barátokat. :) Kérdezheted, hogy hát hol máshol? Bemegyek a barát-boltba, leveszek a polcról 3 barátot, kosárba és fizetek! :D

Csak ötletelést szeretnék, hogy vajon miért nem barátkozik velem senki? Vagy csak én tudok annyira jól cikcakkozni, hogy az utcán minden embert kikerülök, akibe ha beleütköznék a barátom lehetne?

Szerintetek? Mondjátok meg nekem, hogy is van ez?

Köszi :D

#barát #iskola #élet ##miértnincsennekbarátaim
2017. szept. 28. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Barátkozz te mással, ne várd el hogy a számodra szimpatikus emberek odajöjjenek és barátkozzanak veled.
2017. szept. 28. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Jogos, jogos. De, hogy gondoltad? Menjek oda mindenkihez aki szimpi és épp szembe jön és köszönjek rá, hogy „heló, akarsz a barátom lenni?” Éppen ez az, hogy az igazi barátokat a sors hozza össze, de a sors délutáni szundija kicsit hosszúra sikeredet, vagy direkt ki akar velem tolni és majd 100 évesen küld 50 igazi barátot :)

Köszi! ;D Ment a zöld!

2017. szept. 28. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen mind1 milyen vagy, meg miket hordassz ossze, mert ami nincs meg az a nyitottsag. Elsore mindenki idegen de idovel ismerosse majd baratokka valnak. Szedd ossze magad es ne magadob picsogj. Baratkozas alapszabaly: kerdezzzz!

Mindenki szeret magarol beszelni, kivetel nelkul mindenki szivesen “valaszolgat” ha kerdezgeted a dolgairol (ugye azt nem kell elmagyaraznom hogy nem oda illo kerdesek indiszkriten stb ne!).

Igy mar kialakul egy viszony. Altalaban bennuk pozitiv alakul ki rolad annak ellenere hogy te kerdezoskodsz. Mindenki szereti ha erdeklodnek felole. Alapveto emberi igeny szeretve de minimum erdeklodes targyanak erezni magunkat. Az hogy fontosak vagyunk! Ezt kell ereztetned masokkal ezaltal megkedvelnek. Es kialakulhat egy fajta beszelgetes. Alkalomrol alkalomra haladtok a vegen mar megy magatol.

Kb ennyi. Nem nehez. ;)

2017. szept. 29. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megfontolom, ment a zöld! Ha mondjuk mennék is valahova, könnyű lenne az ismerkedés, de az iskolában már mindenkit ismerek és mindenki tudja a nevemet, de senkivel sem lettem legjobb barát viszonyban. Na mindegy, úgy is meglátom! :D Köszi!
2017. szept. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!