Mi történik az igaz barátokkal?
Többszőr is előfordult már velem,hogy több éves szoros barátságaim szüntek meg,mert a másik párkapcsolatba kezdett.Felnőtt vagyok,tudom,hogy milyen fontos és csodás dolog ez az életben és,hogy ha tetszik,ha nem eljön az idő.Engem csak az foglalkoztat,hogy az emberek ekkor miért mondanak le a barátaikról?
Itt most nem olyanokról beszélek,hogy "bocsánat,de pont nem érek rá" hanem olyanokról,hogy a napokkal ezelőtt elküldött üzenetekre SEM válaszol miközben fent van.
A kapcsolatuk korai szakaszában vannak és én meg is értem,de rettenetesen fáj ez az ignoráció...
Ezekben az esetekben megéri keresni a másikat?Várni rá és bízni benne,hogy egy nap ismét újra fontos leszel neki?
Természetesen nem a kapcsolatuk végére vágyódok,örülök a boldogságuknak,csak sajnos mint mondtam ez nem az első eset volt,volt egy másik nagyon közeli barátom aki szintén a kapcsolatai miatt "hagyott el" majd mikor véget ért visszajött és utána megismételte.Mára odáig fajult a dolog,hogy vele egyálltalán nem beszélek,de nem akarom,hogy ez a barátságom is elvesszen.
Önző volnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!