Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elárultam, mit tegyek?

Elárultam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm rám bízott egy hatalmas titkot. Én azonban úgy éreztem, muszáj beszélnem róla valakivel, ezért elmeséltem a másik barátnőmnek (ők ketten jóban vannak, de nem szoktak sokat beszélni). Ez tegnap történt, azóta azt kívánom, bár visszamehetnék és akkor nem mondanám el, iszonyú lelkiismeret-furdalás kínoz. Nem mondhatom meg az első barátnőmnek, mit tettem (tudom ez lenne a helyes), mert akkor megutálna (jogosan, tudom, de nem akarom elveszíteni! Segítség!

2017. szept. 22. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

A másik barátnőd is olyan, mint te, úgyhogy idővel ígyis-úgyis ki fog derülni az első barátnőd számára, hogy elkotyogtad a titkát. Ebben a helyzetben még mindig jobban jársz azzal, ha tőled tudja meg, mintha mástól.

Jogosan fog haragudni rád, de hosszabb távon így talán megbocsát. Fordítva aligha. Ha meg van esze, a továbbiakban nem bíz rád titkokat, bár gyanítom, nem olyan hatalmas ez a titok. (Lehettek kb. 15 évesek, nem?)

2017. szept. 22. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
17 és 18 évesek vagyunk. Egy olyan esemény áldozata volt, ami miatt lecsukhatnák az elkövetőt, ha meglenne. A legnagyobb baj, hogy pont most kezdett bízni bennem, mert elég lassan nyílik meg, erre én rögtön hátbaszúrom! Istenem olyan borzalmas vagyok
2017. szept. 22. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
UNDORITÓ !!!
2017. szept. 22. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy borzalmas, csak egy esendő tinilány. Remélhetőleg tanulsz ebből. Ettől még haragudni fog persze rád, de erre meg is van minden oka.

Mondd el neki őszintén, kérj tőle bocsánatot, ígérd meg, hogy soha többé nem fordul elő, tisztázd le a másik barátnőddel, hogy elmondta-e bárkinek is, aztán próbáld meg kiengesztelni a barátnődet. Ennyit tehetsz. A siker nem garantált, de így a legnagyobb az esélye.

2017. szept. 22. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2017. szept. 22. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!