Elarultam a baratnomet?
Egy baratnom kavar egy sraccal, elmeselte es meg masoknak is szoval tudtak rola jo paran. Aztan talalkozam egy masik baratnommel aki ugyan arrol a sracrol meselt nekem. Mar a srac be akarta mutatni a csajt a szuleinek meg stb de ahogy meselte a baratnom teljesen kiakatam es nem tudtam elmondjam e hogy amikor o kulfoldon volt, akkor kavart egy masik lannyal a srac aki udvarol neki.. es vegul elmondtam mert a bartnom mar olyan sok kudarcot megelt fiuk miatt es nem birtam ki hogy en tudok valamit ami ot "megmentheti" egy ujjabb atverestol.
Egyebkent a ket lany ismeri egymast de mar nincsenek joba.
Nem tudom hogy jol tettem e vagy nem de mar nem tudom visszacsinalni.
A masik lany akinek elmondzam a "titkat" megtudta de nem tolem ugyanis ne mertem elmondani neki. Es azota fura velem, nem is beszelunk amit sajnalok de muszaj volt elmondanom.
Mert se neki se a masik lanynak nem akartam rosszat mert oket szeretem!
Szerintetek jol tettem hogy elmondtam vagy nem?
Mit kene csinalnom hogy a kibekuljek azzal a baratnommel kinek elmondtam a titkat?
Jaa es ez a stac pesten mar kavaraszott ma lanyokkal szoval egy pocs
Hány éves vagy? Szinte semmit nem értek a kérdésedből. Olvasd el te is a saját kérdésed, és ha akarod írd le nyugodtabban ,lassabbban,érthetőbben.
Így nem tudok válszólni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!