Elvégeztem az iskolát, viszont nem maradtak barátaim. Ti hol ismerkednétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Illetve szerintetek így még lehet kötni hasonlóan erős barátságokat, mintha azt egy iskolába tettem volna? Esetleg személyes tapasztalatokat is írhatnátok, köszi. 18/F :D2017. szept. 16. 10:53
1/5 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor minden 2. bulizó társasághoz tudsz csatlakozni, mert szívesen látják az új embereket ahogy észrevettem. :D
Aztán ott vannak a munkahely adta lehetőségek.
Vagy az internet.
De miért nem mész egyetemre? Ott több esélyed lenne. :D
2/5 anonim válasza:
Ez a kérdés nem tűnik komolynak a smiley arra utal nem vagy te elkeseredett fiacskám. "Dugni menjél ne horgászni"
3/5 anonim válasza:
Igy van, ha baratkozni szeretnel ott az egyetem. Veletlenul se tanulni vagy a jovod epitese miatt jarj oda.
4/5 anonim válasza:
Nem maradtak barataid? Megetted oket vagy mi? :D
5/5 A kérdező kommentje:
Az egyetem jó ötlet.:D Nyilván olyan szakot választanék, amit szeretnék csinálni a jövőben, a másik pedig, h az én véleményem szerint azért egyedül nem lenne olyan jó leélni a további életem, szóval érted. Nem megettem őket, csak most nyilván így rövidebb volt leírni. :D De azért jó poén volt. :D
2017. szept. 16. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!