Nagyon súlyosan (de véletlenül) bántottam meg egy olyan személyt, aki fontos volt nekem több szempontból is, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval nem direkt történt a dolog. Valamit nagyon durván félreértett és azóta nem kommunikálunk. Ha bocsánatot kérnék, figyelmen kívűl hagy, mondandóimra nem figyel, nem tudok vele beszélni. Mit tehetnék? (Mellékesen, lányról van szó)2017. szept. 15. 22:40
1/4 anonim válasza:
Semmit nem tudsz vele csinálni, ha ő nem nyitott. Lehet, hogy megbékél, majd akkor meséld el, hogy félreértett valamit.
Ha meg nem, akkor az az ő baja lesz, hogy a makacssága elzárta egy olyan embertől, aki őt nagyon fontosnak tartja és komolyan veszi. Úgyhogy nem te veszítesz többet. Bocs, de szerintem a buta ember ismérve a haragtartás. Persze nem az igazán súlyos esetekre gondolok.
2/4 anonim válasza:
Kérj bocsánatot levélben vagy Messengeren.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagy butaság a részérõl, ha egy félreértés miatt haragszik. Én is bántottam meg már így egy barátomat elèg durván, de aztán értelmesen elmagyaráztam neki, hogy mi a helyzet. Értelmetlen félreértésbõl megharagudni, ha mégis megteszi, hát annyit ér:-/ Mert az olyan, mintha alibit keresne, amivel összeveszhet veled. Legalábbis én azokkal viselkednék így, akik nem fontosak számomra, aki fontos, attól érdekel a bocsánat kérés, vagy hogy mi volt az eredeti szándèka a sértéssel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 1 hónap talán elég lesz arra, hogy lenyugodjon, Messengeren letiltott, száma (már) nincs meg.
2017. szept. 16. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!