Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehetek féltékeny?

Hogy lehetek féltékeny?

Figyelt kérdés
Csak barátok vagyunk mégis féltékeny vagyok ha más lányokkal is el van.

2017. szept. 13. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Férfi és nő között nagy ritka a barátság. Bizonyára többet érzel, mint barátságot.
2017. szept. 13. 20:34
 2/3 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is. Van egy fiu haverom de en nekem nem tetszik es nemtudnam elkepzelni magunkat ugy hogy jarunk vagy ilyesmi mert o csak barat, de megis nagyon feltekeny vagyok ha mas lanyokkal nevetgel meg ha mas lanyokkal van..... Sztem nalam ez azert van mert nemakarom elvesziteni es emiatt kicsit bekattanok hogy miert vele foglalkozik ha az en legjobb fiu baratom. Vagy nemtudom....
2017. szept. 13. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is van ilyen, egy lányosztálytársam nagyon sok fiúval van jóban és sosem örülök, ha más fiúkkal látom. Nem járunk és nem is vagyunk barátok.
2017. szept. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!