Mi vegyek a barátom 38. születésnapjára?
Valami különlegeset szeretnék, az ár mindegy. A zeneiparban dolgozik, sok szabadideje nincs, jár edzeni, a családjával van. Valami zenével kapcsolatos dolgot esetleg? Rapper amúgy. Bármi ötletnek örülnék, egyik legjobb barátom.
Nagyon köszönöm.
Nő vagy? Akkor miért akarsz találkozni? Mással randizom.
Nem szidtam, nincs vele bajom, de az tény, hogy az átlag hallgatói nagyon fiatalok, leginkább 16 alattiak, ez a szövegminőségből fakadhat, ami meg normálisabb száma azt meg azért nem hallgatják, mert elüldözi a felnőtt hallgatókat az imidzsszámaival.
Először is annyit írtam, hogy 38 és rapper és ennyiből levágtad, hogy kiről van szó. 8 éveseknek rappel de azt is tudod hány éves meg mikor van a szülinapja.
Szerinted randiznék veled?
8 éveseknek rappel? És te hány éveseknek? Szerintem húzd meg magad, nem tűröm, hogy a számomra fontos emberelek beszóljanak névtelenül, személyesen meg kussolnál.
Te akartál összefutni, én nem szeretnék randizni veled.
Róla tudtam, hogy nagyjából hány éves, és az egyik legismertebb, szóval hát megpróbáltam és úgy látszik bejött. Az hogy mikor van a szülinapja őszinté nem tudtam, de az internet tudja. Egyébként elfelejtetted a szülinapját? Ez nem szép egy számodra fontos embernél! Szeptember 11-én született a wikipédia szerint, gondolom igaz is, és te 12-én tetted fel a kérdést.
Én nem rappelek sehány éveseknek, de nem értem ez hogy jön ide.
Egyébként egy jobb minőségű szeszes italnak általában örülnek a férfiak, mondjuk ez elég tucat ajándék, de hát úgy is eléggé megkéstél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!