Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyyek a barátom születés...

Mit vegyyek a barátom születésnapjára?

Figyelt kérdés
Most lesz 15 éves. Zenélni szokott, de mindene megvan hozzá. Szereti az állatokat és szeret gépezni.

2017. jún. 19. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy tyúkot és egy játék dvd-t.
2017. jún. 19. 13:31
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Tisztelt kérdező! Szerintem vegyél neki parfümöt amit kedvel. Egy kép méretét benne ti együtt egy furulyát vagy száj harmónikát vagy dezodort vagy pénztárcát. Vagy karkötőt ajándékba vagy nyakláncot.

2017. jún. 19. 17:06
 3/5 anonim válasza:
Kép keretet akartam írni. Mi a véleményed róla ?
2017. jún. 19. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
én parfümöt vettem a barátomnak, mert még csak egy hónapja voltunk akkor együtt. Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra, neked tetsző illatot vehetsz és még meg is van az ajándék. Én mondjuk akkor lejártam a lábam azért a parfümért és sehol nem volt, így egy ahhoz hasonló illatút kerestem, azóta is az a közös kedvencünk. :)
2017. jún. 20. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátom dj/producer és nem vehetek neki furulyát :D. A képes ötlet nem rossz, köszönöm.
2017. jún. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!