Mit vegyyek a barátom születésnapjára?
Figyelt kérdés
Most lesz 15 éves. Zenélni szokott, de mindene megvan hozzá. Szereti az állatokat és szeret gépezni.2017. jún. 19. 08:57
2/5 anonim válasza:
Szia!
Tisztelt kérdező! Szerintem vegyél neki parfümöt amit kedvel. Egy kép méretét benne ti együtt egy furulyát vagy száj harmónikát vagy dezodort vagy pénztárcát. Vagy karkötőt ajándékba vagy nyakláncot.
3/5 anonim válasza:
Kép keretet akartam írni. Mi a véleményed róla ?
4/5 anonim válasza:
én parfümöt vettem a barátomnak, mert még csak egy hónapja voltunk akkor együtt. Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra, neked tetsző illatot vehetsz és még meg is van az ajándék. Én mondjuk akkor lejártam a lábam azért a parfümért és sehol nem volt, így egy ahhoz hasonló illatút kerestem, azóta is az a közös kedvencünk. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátom dj/producer és nem vehetek neki furulyát :D. A képes ötlet nem rossz, köszönöm.
2017. jún. 20. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!