Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én is megkérdezem amit már...

Acteur kérdése:

Én is megkérdezem amit már annyian kérdeztek előttem: Miért olyan nehéz egy igaz barátot találni?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim de, akiket nagyon szeretek, de úgy érzem, hogy mindannyian éljük az életünket és a másikra meg nincsen idő..:(

Csak szeretném ha szeretne úgy vki, mint ahogy én szeretem a másikat...23F

2017. szept. 8. 22:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

....kieg. (véletlen hamarabb elküldtem a levelet :) )

8: ..de lehet úgy jobb ahogy írod, hogy meg kell küzdenünk az igaz barátságért.

7: a sorok alapján mi szerintem ismerjük egymást, pont innen a gyakoriról :)

Veled külön beszélünk :)

Magamról annyi visszajelzés 4 ev utánról, hogy azok a barátaim akik megvoltak megmaradtak, erősödtek mindenki a maga módján.

Ezt azért így írtam, mert be kellett látnom, hogy mindinek mást jelent a barátság. Azaz valamelyik barátommal szorosabb a kapcsolatom mint másikkal. De szerintem ez így van rendjén. Nagy befolyásoló tényező, akik már megházasodtak vagy van már gyermekük. Egyik barátom aki házas, várnak sűrűn vendégségbe, még másik barátom nem igen. De nem bánkódom az utóbbi miatt, tudom hogy a szeretet mindent megerősít. Azaz szeretjük egymást, attól, hogy nagyon keveset látjuk, beszélünk egymással.

Be kellett látnom, hogy nekem nagyon fontos a barátság, de nem várhatom el másik embertársamtol, hogy neki is az legyen.

Jah és csak a komoly barátaim maradtak meg, akik csak haverok, azok szépen leépültek és ez jó, hogy csak azok maradtak akik szeretete fontos számomra.

Ha vki szeretne írni, örömmel olvasom

27/F

2021. jún. 18. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!