Ti élnétek ezzel a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok. Van egy 56 éves kolleganőm, akivel a munkahelyen összebarátkoztunk, elég sokat beszélgetünk és néha találkozunk.
kb 2,5 hónapja ismerem, egyszer voltam nála vendégségben. Azt találta ki hogy aludni menjek hozzá, már azt is megmutatta hol aludnék, a kétszemélyes ágy egyik oldalán Ő, másik oldalon én. Erre az éjszakára a lányát matracra fektetné. Mit csinálnátok? Szerintem ez már túl privát. Azért mégiscsak külön család. férje nincs két lányával unokájával él
2017. szept. 8. 17:47
1/8 anonim válasza:
Le akar veled feküdni, ennyi. Ha te nem akarod, ne menj oda.
3/8 anonim válasza:
Le akar veled feküdni... Amúgy nehezen tudok ennél egyértelműbb jelzést elképzelni.
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy más élne-e a lehetőséggel? Ne ez alapján dönts. Ha tetszik neked a kolléganő, vagy vonzódsz hozzá, akkor nyugodtan tedd meg, nem kell közvéleménykutatást tartani arról, hogy mások mit gondolnak erről. Senkinek a véleménye nem számít ebben a történetben, csak az, hogy te mit akarsz. Én nem ítéllek el, ha megteszed, egészségedre.
6/8 anonim válasza:
Olvasva ezt az esetet nekem Homonyik Sándor: "Álmodj Királylány"! c. száma jutott eszembe...
7/8 anonim válasza:
Hát gondolhatod, hogy nem egy kolbász-menetre hívott.
Két dolgot kell megfontolnod.
Akarod-e szopni a melleit.
Akarsz-e csókolózni vele.
Ha, ezektől elhúzódsz talán megbántódik, de lehet beéri a sima döngicivél, magyarán a répával.
8/8 anonim válasza:
Gumit azért húzzál a betegségek elkerülése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!