Honnan tudjam, szerelmes-e belém a barátom?
Van egy fiú barátom, aki régen (bár sosem vallotta be) szerintem szerelmes volt belém. Valahányszor úgy tűnt, többet akar, mindig megmondtam neki, hogy én nem akarom, szóval barátságnál több soha nem volt köztünk. Azt reméltem, idővel majd feldolgozza, hogy csak barátok vagyunk, de most új udvarlóm van kilátásban, és van egy olyan sejtésem, hogy a barátom féltékeny. Tegyük hozzá, mindig neki panaszkodok, ha a pasik szemetek velem, szóval valahol igaza is van, ez a srác viszont nagyon jónak tűnik, szóval az előre negatív hozzáállás nem jogos. Azt is tegyük hozzá, hogy nem lelki szemetesnek használom, régen sosem aksrtam neki ezeket elmondani, mert sejtem, milyen érzés lehet neki, de magától is észreveszi, szóval mostmár így alakult, hogy ilyen téren is sokmindent elmondok neki.
Jövő hét végén fogom bemutatni őket egymásnak, de előre félek, hogy farokméregetés lesz. Lehet, csak én magyarázom bele, és tök jól összehaverkodnak? Mindkettőnek megmondtam, hogy a barátom nem haver, hanem tényeg barát, hogy készüljenek rá egymásra. De eléggé parázok ettől. Amit tudtam, megtettem, a többi már rajtuk múlik, de félek, nem akarom egyikőjüket se elveszíteni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi lett belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!