Miért nem tudok beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Ma mentünk a könyvekért az új iskolába (most kezdem a középsulit). Ott volt egy baráti társaság, akik nagyrésze csak a pár napja rendezett gólyatáborból ismerik egymást és gondolom utána együtt akartak menni sétálni, vagy valami. Volt róla szó (chatcsopiban), hogy lehet megyünk valahova, de el lett felejtve. Ott beszéltek, meg nevettek, én meg jöttem haza, mert tudtam, hogy nem oda tartozok. De szeretnék én is hozzászólni a beszélgetésekhez, meg beilleszkedni, csak nem tudom hogy. Ha valakivel csak négyszemközt beszélek, akkor tudok beszélni (még lehet sokat is), de ha bármikor próbélok megszólalni társaságban, egyszerűen nem hallanak meg (vagy halkan beszélek, vagy hülyeséget mondok, ezért is félek megszólalni társaságban).2017. aug. 29. 18:53
1/4 anonim válasza:
Majd kialakul, ne parázz rá. Pláne, ha te nem voltál gólyatáborban, ők meg igen, akkor ők nyilván me jobban ismerik egymást, téged meg nem.
Majd az évkezdés megoldja :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is voltam gólyatáborban, csak nem tudtam beilleszkedni, azért írtam, mert csodálom, hogy ők pár nap alatt ennyire összeszoktak.
2017. aug. 29. 19:18
3/4 anonim válasza:
Van akinek ez könyebben megy és vkinek meg sajnos nem :(
Nem hiszem, hogy lehet tenni bármit is :(
4/4 anonim válasza:
Még el sem kezdődött az év! Türelem! Az ilyesmi hetekig, hónapokig tart, nem megy mindenkinek egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!