Miért kötnek belém az emberek az utóbbi időben meg állás nélkül?
Figyelt kérdés
Hazudni ennyire menő lett volna az utóbbi időben? Nem tudok napirendre térni az ilyen hitv@ny emberek miatt .
Ennyi rossz indulatú f..sz van az utobi időben,nem értem mi szúrja a szemüket !Miért kell valakit ok nélkül bántani ,belekötni lelkileg !?
2017. aug. 29. 09:50
1/2 anonim 

válasza:

Aki másokat bánt, az a saját lelki nyomorát kompenzálja ezzel.
2/2 anonim 

válasza:

Igen, ez ismerős, az én esetemben is így volt, de én úgy döntöttem, letojom őket. Mert ha visszaszólok, csak még erősebben csinálják, tudják, hogy idegesítenek vele, ezért inkább levegőnek nézem őket (nem könnyű), és egy idő után megunják, mert semmit nem érnek el vele.
Próbáld meg Te is, talán így leszállnak rólad! Ne feledd, hogy ez őket minősíti, és hogy vannak értékes emberek, az ő társaságukat keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!