Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Tudtok egy lányra csak...

Fiúk! Tudtok egy lányra csak barátként nézni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akinek kb. 2 hónapja még tetszettem. Én úgymond visszautasítottam. És most elvileg "barátok" vagyunk. De csomószor bókol, minden nap rám ír, kiönti a lelkét meg ilyenek. Aranyos meg minden de kapcsolatot nem szeretnék vele. És lányok is egyaránt válaszolhattok, hogy szerintetek van e fiú-lány barátság! 15/l

2017. aug. 27. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Persze
2017. aug. 27. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
nincsen fiú és lány között baràtsàg. fiú és làny között SZERELEM van.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben nem, csak ha előtte se tetszett.

18/f

4/14 anonim ***** válasza:
Van fiú lány barétság!
2017. aug. 27. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen. Több lány barátom van, mint fiú, és nem azért, mert titkon abban reménykedek, hogy sorra dughatom őket. Őszinte barátságok ezek, egyiküket szinte már húgomnak tekintem, olyan közeli a barátságunk.

De ez semmit nem mond el arról, hogy esetetekben ő miként gondol rád.

2017. aug. 27. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ez a srác egyértelműen többet érez irántad. Van fiú és lány barátság, de köztetek nem az van.
2017. aug. 27. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Simán ha a csaj jófej, de ronda.
2017. aug. 27. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Létezik fiú-lány barátság, de szerintem a te esetedben ő szerelmes beléd és nem akar elveszíteni. Inkább lesz a barátod, minthogy semmi ne legyen. Nem biztos, hogy ez neki jót tesz, sőt, ha igazam van, akkor ez neki nagyon is káros. Én is voltam így egy lánnyal..visszagondolva jó hogy vége lett, már nem is beszélünk. Nem azért, mert összevesztünk, csak megbeszéltük hogy így legyen és egy idő után már nem is gondoltam rá..Viszont most, hogy nem akarok semilyen intim kapcsolatot létesíteni, vannak lány barátaim és nem merül fel bennem a gondolat, hogy összejöjjek valamelyikükkel. De sokan tényleg nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy kinek mi van a lába között, és minden lányt potenciális partnernek gondolnak, ezért nem tudnak lányokra barátként gondolni, vagy egy idő után többre vágynak majd.
2017. aug. 27. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

1. Ha külsőleg egyáltalán nem jön be, és egyszerűen nincs meg a fizikai vonzalom.

2. Ha már egyszer beleestem, vagy komolyabban vonzódtam hozzá, de elmúlott, és túlléptem rajta, akkor képes vagyok ismét csak barátként tekinteni rá.

2017. aug. 27. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én a fiú-lány barátságról nem tudok nyilatkozni, de arról igen, hogy attól, hogy vonzódsz az egyik nemhez, még lehetnek olyan nemű barátaid is, akiket bármilyen nemiség nélkül, barátaidként szeretsz. :)

Viszont ami konkrét esetet illeti, ez a srác beléd van zúgva, ez nem vitás.

2017. aug. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!