Hogyan beszéljem meg ezt a legjobb barátnőmmel? 12/l
4 éve vagyunk barátnők, aztán mostanában nagyon nem érzem, hogy ő lenne a legjobb. Nem tudok vele beszélni az érzéseimről, egyszerűen túl komolytalan. Igen, én sem vagyok a legkomolyabb ember a világon, de ha ilyen témáról van szó, akkor nem hülyéskedem el az egészet. Nem mondhatom neki, hogy sokat jelent nekem, mert akkor rögtön ennyit válaszol: gratulálok / bolond vagy / búza vagy / fúj
Nem szeretek előtte tokás fejet vágni (ha ilyeneket mutatok, akkor nálam azt jelenti, hogy tényleg jó a kapcsolatunk :D), meg hasonlókat.
Ha esetleg írna őfelsége, akkor mégsem írhatom neki, hogy nem érdekel / hagyjál, mert akkor durván elkezd szidni. Azért is elkezdett szidni, mert másik iskolába megyek majd (sajnos csak jövőre, még lesz ez a tanév), össze-vissza hisztizett, hogy jó bolond vagyok, mit képzelek magamról. És rám mondja, hogy hisztis vagyok.
Elég szedett-vetett, mindenfélés, lehet hosszú lett, elnézést. :)
Mit kezdjek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!