Összevesztem a legjobb baratnőmmel. Mit csinaljak?
Ugy kezdődött az egesz hogy egy taborban voltunk..minden jol ment mi vittuk őt el..nagyon jól erezte magat.De kezdettt kicsit megváltozni bunkobb lett es em is inkább velem volt hanem a fiukkal.Egy fiuval pedig egész jol összemelegedett.Aztan mar hazaindulaskor se voltunk valami joba.De mikor hazaertunk utana 1 napra ra gondoltam szoba hozom a sracot.Nagyon ideges lett.Azt mondta hagyjam beken.És hogy az én kiszemeltem hogy néz már ki.Hát mondtam jo.Nagyon ideges lettem.Persze bosanatot kertem hogy felhoztam a temat.Es akkor mondtam hogy akkor biztos egy az edzotarsaval van valami mert mindig annyit beszel rola es nem is tudja hogy tetszik e neki..ezen persze csak röhögött..gunyosan.Es hat ilyenkor ment fel bennem a pumpa.Nem akartam neki rosszat.Mindig ő a jokislany és a jo testalkatu akirol peldat kene vennem.Mindig hivom a barataimhoz is de ő sose akar jonni.Azota nem beszeltem vele.Szerintem neki mindig is fontosabb volt a sport.Nemtudom mit csinaljak.Hianyzik de mostanaban mar megvaltozott..Mit csinaljak?
Bosanat ha rosszul urtam.Varom a rendes valaszokat.
Szia! :)
Jól tetted, hogy beszéltél vele. Kettőtök közül te tanusítottál érett magatartást. Nehéz az iyen helyzet..én a helyedben még egyszer beszélnék vele és megkérdezném, hogy neki jó -e az, hogy ilyen rosszban vagytok. Kérdezd meg tőle, hogy akar -e még egyáltalán a barátod lenni és, hogy mégis miért haragszik rád amikor nem csináltál semmit? Ha nemet mond és továbbra is bunkón viselkedik akkor hagyd rá. Majd benő a feje lágya, vagy nem de akkor neked lesz jó mert a későbbiekben nem kerülsz, majd rossz társaságba.
Remélem tudtam segíteni ^^ <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!