Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne sok barátom, vagy hogyan lehetnék "közkedvelt"?

Figyelt kérdés

Nem is jól fejeztem ki magam, mert igazából nem is arra vágyom.

Csak azt érzem, hogy másokhoz sokkal szívesebben szólnak az emberek, mint hozzám. Bár igaz, hogy 20 évembe telt, hogy odafigyeljek a mimikámra, gesztusaimra, és a logikusságra, hogy hogyan viselkedjünk másokkal, stb...

A kérdésem azért fogalmazódott meg, mert pár éven belül ha összeházasodunk a vőlegényemmel, akkor az ő falujába fogok költözni, és ott nincsenek/sincsenek barátaim.... és nem akarom ott egyedül érezni magam :'( Főleg ha majd gyesen is leszek egyszer, és nem leszek nagyon emberek között munkámból kifolyólag.

Melankolikus személyiségtípus vagyok, elvagyok magamba, de tudom, hogy ez nem kifizetődő. Hisz kellenek barátok, akikkel elmész szórakozni, akik eljönnek hozzád, akik segítenek és akiknek segíthetsz...

Mások szerintem sokkal jobban kihasználják a lehetőségeiket, pl. tök sok csaj összebarátkozott a párja haverjaival, én max csak elvagyok velük. Önbizalomhiányos vagyok, nem szeretek megnyílni mert a rossz tapasztalataim alapján az a meglátásom, hogy engem úgyse fognak szeretni. Vagy nem szeretném hogy túl nyomulósak legyenek, így én se nyílok meg.

De meg szeretnék nyílni!!! Csak nem ismerem az utat...

Mit tegyek, hogyan építsem fel az egész kapcsolatot? Légyszi, ne olyat írjatok, hogy legyek kedves, meg hallgassam meg őket, meg ne legyek beképzelt... ettől most magasabb szintű tudásra lesz szükségem.

Köszönöm a tapasztalatokat és segítségeket!

20/L

2017. aug. 24. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Add magadat és ne megfelelni próbálj, legyél személyiség-egyéniség.Minek színészkedni....kiderül a találkozások során lényed.

Másokat, hol ezért, hol azért kedvelünk, amilyen ember.

Ha valakinek ronda a haja vagy szép, azt megmondod ( elsőt tapintatosan bár ha rossz anyós éppen az az egyén...:DD ).

Igazából, ha hasonszőrű emberrel találkozol, akkor barát lesz számodra és te neki, de a többi mindig is csak ismerős lesz, semmi több, ha fejre állsz is.

2017. aug. 24. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!