Nem akarok suliba menni, mit csináljak?
Kedves utolsó látom, hogy neked még sohasem szóltak be, vagy szekáltak suliban. Egy iskolásnak hatalmas hason ütés lehet, ha az osztálytársai szemetek vele + a lányok is. Borzasztóan önbizalomromboló, így tanulni se lehet.
És igen is, egy fiatalnak csak is a másik véleménye fontos.
Kedves kérdező. Talán nem a te szinteden állnak az osztálytársaid. Amikor szakmunkásba jártam én voltam az osztályban a legokosabb és ezért olyanokkal illettek, hogy meleg vagyok meg ilyesmi. Semmi alapja nem volt, de ha nem az ő szintjükön mozogsz akkor ki is közösítenek. Mikor átmentem gimibe tanulni az egész osztály a barátom lett, talán mert ugyanolyan értelmiségű emberekkel voltam egy osztályban.
Ha ez így folytatódik tovább suliváltás vagy valami.
Ha szerencséd van és átkerülsz egy másik suliba, akkor ne játszd a megsebesített, kiközösített kis báránykát mert akkor nyílt célpont lehetsz az ottani szekálóknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!