Szerintetek így tudok barátnőket szerezni Debrecenben? 20/L
Nem nagyon vannak barátaim, és arra gondoltam, hogy valahol (azt még nem tudom, hol) feltennék egy hirdetést, hogy lenne-e valaki, aki szívesen eljönne velem varró tanfolyamra. Azért gondoltam erre, mert alapból elé csendes lány vagyok, bulizni nem nagyon szoktam, hogy ott szerezhessek barátokat, és ez a varrótanfolyam azért lenne jó, mert akkor legalább egy közös dolog már lenne bennünk, hogy mindketten szeretünk varrni.
Szerintetek működne? Ha nem, akkor mit javasoltok?
Szeretem a fantasy regényeket, a főzést, a kutyákat, állatkertet, a barkácsolást, szeretnék majd konditerembe is járni. De ezek nem olyan dolgok, amik alapján lehetne barátkozni, vagy nem tudom. Ezért tűnt jó ötletnek a varrás.
Szia! Sajnos nekem sincsenek igaz barátnőim, régóta szeretnék megtanulni varrni, de anyukám már nem lát jól hozzá és nem is sok ideje, türelme lenne hozzá. Rendszeresen járok kondiba, szívesen mennék következő hónapban veled akár.
20/L (Debrecen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!