Fiú lány barátság?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy egy fiú meg lány nem csak haverok, hanem igaz barátok, akiknél az sem ciki ha megosztják egymással ki mikor ment sz@rni (csak valami durva példát akartam) azok lehetnek csak barátok? Ha nektek van ilyen kapcsolatotok akkor miért vagytok csak barátok, mi hiányzik a kapcsolathoz? Van olyan ahol az egyik fél többet is akarna de a másik nem és ezért alakult így? Volt hogy csókolóztatok/lefeküdtetek vagy bármilyen intim kapcsolatba kerültetek valami oknál fogva, ami barátok közt nem fér meg? Ha igen miért és utána miért maradtatok csak barátok?2017. aug. 20. 20:55
1/6 anonim válasza:
Sajnos én idáig azt tapasztaltam, hogy a fiú-lány barátság nem működőképes. Nem rég is történt velem egy ilyen, igazából még csak alakulóban volt a barátságunk, aztán rám mozdult az egyik találkozásunkkor, én pedig elutasítottam. Még ez is meg tudtuk volna beszélni, de ahogy látom, ő komolyan gondolta, és nem csak barátként tekint rám. Én viszont nem szeretném, ha ez több lenne, mert nem erre vágyom. 22/f
2/6 anonim 

válasza:

Létezik, mivel velem az egyik példád volt:
" ahol az egyik fél többet is akarna de a másik nem és ezért alakult így "
Szóval lehetséges, csak megkell találnotok azt a dolgot,ami kialakítaná egyikötök/mindkettőtök közt a másik iránti szerelem érzését.
3/6 anonim válasza:
Én eddig csak azzal a verzióval találkoztam, hogy előbb vagy utóbb többet akart egyikünk. Volt, hogy működött egy darabig extrákkal is... A vége sajnos annak is katasztrófa lett... Általában addig működőképes a dolog, amíg mind a kettőnknek volt partnere... Pedig jó lenne ha létezne, én valahogy mindig a lányokkal tudtam megnyílni...
4/6 anonim 

válasza:

Hát én fiúként azt mondom létezhet, de nagyon nagyon ritka. Megmondom miért, én ha tetszik egy lány, akkor is csak barátkozom vele, aztán vagy elérem hogy megkedveljen,vagy nem. Ugyanakkor ha nem tetszik egy lány de értelmes és akkor is barátkozom vele, csak akkor meg egy idő után ők szeretnének kapcsolatot velem, akkor meg emiatt nem működik a barátság. Két lány van akivel barátságban vagyok, az egyik az exem, mivel vele együtt voltunk több évet de elmúltak az érzések, vonzalom, stb így esélytelen hogy többet akarnak bármelyikünk is és most már 5 éve vagyunk barátságban, ami mondhatni jobb barátság, mint a párkapcsolatunk volt, a másik lány pedig leszbikus, szóval vele evidens miért nem kell parázni hogy elromlik a barátság. Normális heteroszexuális és egymásnak ismeretlen ellenkező nemű emberek között viszont szerintem nagyon minimális esélye van barátságnak.
5/6 anonim válasza:
Nekem letezett ,de aztan bebizonyosodott h nem
En ereztem tobbet ,de eltudtam nyomni (meg mindig nem tudja)
Nemreg megcsokolt ,de o ezt csak ugy csinalta ,mert mierf nem
O meg mindig a baratomnak tekinti magat ,de nekem ez mar egyre kevesbe megy
6/6 anonim válasza:
Létezik. Még soha egyikünk se érzett bármit is a másik iránt. DE! Ha ez megtörténne, akkor is több lány barátom van. (Fiú vagyok) Sőt, több lány barátom van mint fiú. Szóval tegyük fel, hogy összejövök az eggyikkel, de a többivel továbbra is csak barátok maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!