Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért veszitek el mindenkit? 17F

Miért veszitek el mindenkit? 17F

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 évben szó szerint Mindenkit el vesztettem, de nem értem miért, nem történt semmi olyan ami moatt meg utálhattak, volna, csak volt pár pletyka hogy "én milyen vagyok", és mostanra már Senkim nem maradt!! Mit tegyek? Már bele őrülök abba, hogy tehetetlenül nézem ahogy mindenki magamra hagy!
2017. aug. 12. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát lehet érdemes lenne bele gondolni hogy mégis veled lenne valami probléma. Ha mindenki elhagy akkor az nem hiszem hogy véletlen lenne.

Mondjuk a pletyka az kegyetlen lehet. Szerintem próbáld megbeszélni akivel úgy gondolod hogy ezek után hogy nem bízott benned meg érdemes lenne foglalkozni..

2017. aug. 12. 10:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem néhányukkal, de "nem értették" mire gondolok.. Mintha szépen elfelejtenének. Állandóan én keresek mindenkit, és az utóbbi időben nem tettem, hogy hátha ők írnának, de Senki nem írt. Pedig tényleg nem tettem soha semmi olyat. Mindig jó fej vagyok Mindenkivel (szó szerint mindenkivel), szeretek beszélgetni az emberekkel, nem vagyok bunkó csak ha kihoznak a sodromból, és ez nem egoizmus, hanem az őszinte véleményem magamról. Nem értem mit tettem, hogy ezt érdemlem.
2017. aug. 12. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Látom, a pozitívumaid szépen vannak leltározva. Van egyáltalán valami negatív tulajdonságod, vagy még a feltevés is sértő rád nézve?
2017. aug. 12. 11:16
 4/9 A kérdező kommentje:
El árulom neked, hogy Ma láttam meg magamban ezeket a "jó" tulajdonságokat. Képzeld, vannak rossz tulajdonságaim, rengeteg, és fel is vállalom őket. De ahogy látom azonnal flegmázni, rá kell támadni az emberre ha lát pár jó tulajdonságot. Köszönöm ^^
2017. aug. 12. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy. De minden mindenbol kovetkezik, ergo kell, hogy legyen a merleg masik oldalan is valami, amit te most nem latsz. Nincs itt flegmazas (az egeszen maskepp nez ki), de amit te nem latsz, azt mas pedig de. Eppezert, csinalj egy leltart arrol az oldalrol is. Ettol nem leszel kevesebb.
2017. aug. 13. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig csináltam, de nem találtam megoldást.. Mindig igazodott a személyiségem a másik fél személyéhez. Nem volt hiba.
2017. aug. 13. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy idomulsz a másikhoz, egyet jelent azzal, hogy elveszted önmagad. Te nem a másik fél vagy, nem egy másik ember, nem egy másik ember jó(nak vélt) tulajdonságai manifesztálódnak benned vagy rajtad keresztül! Meg kell őrizned a szuverenitásod, senki(!), egyetlen ember sem pótolja a másikat, így te, mint saját önmagad, vagy egy fontos összetevő egy kapcsolatban, vagy egy közösségben, vagy a saját életedben, aki (ami) nélkül az a kapcsolat, vagy az a közösség, vagy az az énkép meglehet, leomlana. Ne add (f)el magad látens példaképekért. Az életed azért van, hogy abban fejlődj, mint egy anyaméhben a magzat, fejlődj, és teljesedj ki. Sablondumának hangzik, de fontos megértened: életed célja a fejlődés, és nem mások hátán, nem másokat követve, mert az az út a saját útjuk, a saját tanulságuk és tapasztalatuk. Ne másokat kövess; csak haladj mellettük.
2017. aug. 13. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"már Senkim nem maradt"

Előtte kid volt?

2017. aug. 16. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 ...mivan?....

#8 példának vehetem a "Barátokat".

2017. aug. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!