Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok külföldön?

Barátok külföldön?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem külföldre, a nyelvet elég jól beszélem, de azért egy őshonosnál lassabban beszélek. Sajnos a munkahelyemen bár kedvesek, de nincs, kevés a korosztályomnak megfelelő ember. Egyedül nincs is kedvem nagyon eljárkálni itthonról, pedig társaságkedvelő vagyok. Hogyan tudnék új ismerősöket, barátokat szerezni?

2017. aug. 9. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik országban élsz?
2017. aug. 9. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Németországban.
2017. aug. 9. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig csak az segít, ha emberek közé mégy, és megpróbálsz beszélni velük. Németországban ha elöször megmondod, hogy még nem tudsz elég jól németül, akkor megpróbálnak ök s lassabban beszélni - persze idövel visszazökkennek az eredeti tempóba. De csak így tudsz megtanulni gyorsabban beszélni, meg így találsz ismeretségeket. Eleinte nehéz belekezdeni, de rövidesen lesznek ismeröseid és rajtuk keresztül egyre többen.
2017. aug. 9. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ami bejött, az a Couchsurfing (nem tudom mekkora helyen élsz, de sok nagyobb városban vannak rendszeres találkozók például), nem muszáj senkit sem szállásolni, be lehet állítani, hogy csak találkoznál emberekkel. Nekem lettek onnan haverjaim, aztán megismertem néhányuk barátait és szépen alakult magától.
2017. aug. 10. 11:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg tudnál kicsit bővebben írni a coachsurfing-ről?
2017. aug. 10. 11:39
 6/6 anonim válasza:
Neharagudj,de megtudhatnánk,hogy hány éves vagy? Én is németországban élek. Baden-Württemberg tartományban. :D
2017. aug. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!