Felek hogy a legjobb baratnomet elvesztem es nem tudom hogy mihez kezdjek?
Elágazott, más pályára állt az életetek, törvényszerű, hogy háttérbe szorultál. Nem szabad azonban ennyire lelkedre venned a dolgokat, - jelen felállásban úgy tűnik, hogy Te a barátság alatt azt is érted, hogy megpróbálsz kisajátítani egy embert - és ez a történet ebben a felállásban törvényszerűen nem záródhat "happy end"-del.
Estleg annyit tudsz tenni, hogy elfogadod az ismerettségi körét és időközönként megpróbálsz a közös programjaik részévé válni.
Azt viszont már most felejtsd el, hogy Te meg ő, időtlen időkig fogtok "kéz a kézben egymásnak élni"!
Ha ilyenekben ringatod magad, akkor nagyon nagyot fogsz "zuhanni" a végén!
Figyelj! Én egy jópár évvel idősebb vagyok nálad, ezen mindenki átesik. Elváltak az útjaitok, új suli, új emberek. Egy igazi barátság ezt átvészeli jó esetben (a lány simán mondhatná, hogy menj velük délután valamerre). Te is megismersz majd új embereket akikkel sok közös témátok lesz. Mindketten sokat változtok és a barátságotok is változik. Ez még nagyon sokszor lesz így az életben, sajnos ezekre fel kell készülni.
Az mindig kevés ha csak az egyik fél küzd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!