Mentális betegségből kigyógyulhatok?
22 èves srác vagyok, nincsen családom ès nincsenek barátaim. Nincs senkim se. Kialakulóban van egy mentális betegsèg, nagyjából egy ève ès egyre rosszabb. Nyilvános fenyegetőzèsek meg minden.
Vszínű az az oka, hogy nincs kihez szólni, nincs kivel kimozdulni, egèsz nyáron itthon tespedtem miközben mindenki boldog, nyaral. Menni akartam a jövőhèten a Balatonra, hívtam több embert ès mindenki elutasított, sőt azt is megkaptam, hogy nekem már vőlegènyem van... szval volt minden kifogás :(
Minden ünnepet egyedül töltök.
Tavaly ősszel elkezdtem esti sulit ès szánalomból barátkoztak velem, ezeknek mint mindig, mindnek vège lett.
Próbálok nyitni mások felè, de egyirányúak a beszèlgetèsek. Kezd ebből elegem lenni, nincs kedvem már a felszínes beszèlgetèsekhez, mèly kapcsolatokat akarok ahol minden fèl èrdeklődik a másik után, ismerjük egymást, szokásokat, kedvenc dolgokat, stb.
Kigyógyulhatok ebből? Lesznek mèg barátaim? :(
Nem tudom, lelki betegség.
CSak észre vettem, hogy 1 éve ingerültebb vagyok, telefon dobálás a munkahelyen, nyilvános fenyegetőzések, öngyilkossági gondolat.
Mind ez a miatt, mert teljesen kitaszított vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!