Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Uj gimibe megyek es betegseg...

Uj gimibe megyek es betegseg miatt nem mrntrm golyataborba! Nagyon felek h senki melle nem Tudok majd ulni es nem lesznek barataim! Eleve zarkozott vagyok! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pedig nem kell félni, hidd el. A csoportban (ha van), válassz ki egy neked szimpatikus embert, aki olyannak tűnik, mint te. És simán felteheted neki az előző válaszoló által írt kérdéseket. Én is félénk vagyok, nem is kicsit. Az ilyen dolgokat egy kicsit erőltetni kell, csak azért is ráírni emberekre, hogy ne félj az első napoktól. Én is így csinálom, mert gólyatáborba én se tudok menni (csak én már egyetemista leszek). Ne félj, menni fog :))
2017. aug. 6. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly kellett gólyatáborba mennem,el is mentem de nem sokat értem vele...végig magamba voltam. Iskolakezdéskor is ugyan így maradt majd szeptember végére lettek nagyon jó barátaim. Szóval ne félj,légy nyitott és add önmagadat :)
2017. aug. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!