Az normális, hogy a barátaim elvesztése ennyire fáj?
Volt 2 barátom akiket elvesztettem. Nagyon közel álltunk egymáshoz ès nèha fizikai fájdalmat okoz a hiányuk. Szoktam sírni is, tudom mennyire gáz :'(
Jártunk egymásnál, együtt jártunk bevásárolni, tervezgettünk, mások rokonoknak nèztek minket. Eddigi èletem során csak Ők vtak az èletemben, családom nincs, szüleimmel nem nagyon beszèltem soha sem, egyikük már meg is halt meg egyedül èlek :(
Felszínes beszèlgetèsek vannak, de egyik se ilyen. Nagyon fèlek attól, hogy soha nem lesz már ilyen bensősèges kapcsolatom, nagyon egyedül maradtam :'(
22/F
Ebben nincsen semmi rendhagyó hogy fáj a barátaid elvesztése. Az sem gáz hogy sírtál ez miatt, a férfiaknak is vannak érzéseik ugyanúgy, és jobb ha kiadod magadból a fájdalmat.
De mi miatt veszítetted el a barátaidat?
Eddig nem így gondolkoztam, de a 2 barát az lány volt és az egyik mikor össze került a pasijával elég durván koppitott, pontosabban még csak nem is Ő, hanem a pasijával írogattatott a telefonjáról, a másik meg melléjük állt meg elkezdett inkább azzal a hapival haverkodni.
Szted ezek után mit kellene gondolnom?
Én eddig hittem a fiú-lány barátságban, mind2-t a tesómnak tartottam, mind2ért megtettem mindent és számomra elég világossá vált, főleg amit a pasi írogatott nekem, hogy végig csak én akartam ezt a barátságot, a lány(ok) csak szánalomból lógtak velem.
Sztem kihasználtak, mert a leányzó aki a pasival koptatott le, mielőtt hozzáköltözött, olyanokat mondott, hogy barátkozzak másokkal meg mèg rengeteg kaland vár rám... mikor összeköltöztek, a telefont alig vette fel, Facebookon alig írt vissza. A másik meg ha szimplán azèrt mert jobb kèpűbbnek tartja azt a komát akivel am. mèg csak nem is találkozott ès e miatt engem kevesebbre tart akit egyèbkènt 10 ève ismer, akkor Ő se volt igaz barát :(
De az Ő álláspontja is az, hogy a pasi kavart be, ha ez igaz akkor mièrt hagyja azóta is, hogy nèzegesse a profilját meg írogasson másoknak róla? Utólag kiderült, hogy írogat több embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!