Megadjam neki a telefonszámom?
Angolul tanulok es az egyik netes oldalon elkezdtem beszélgetni egy amerikai sráccal. Szimpatikusnak találjuk egymást, de van egy kis félelmem.
Felvetette, hogy adjam meg a telefonszámom, így jobban tudnánk tartani a kapcsolatot a w-on. Szerintetek megadjam neki nyugodtan vagy jobb ha nem?? Ugye a neten soha nem tudni ki ül a gep másik oldalán és emiatt van egy kis félelmem, de lehet hogy csak paranoia. Attol hogy tudja a számom tehet nekem valami rosszat?
Mi a véleményetek, illetve volt már valaki, aki hasonlóképp kezdett el kapcsolatot tartani külföldivel?
Nyugodtan megadhatod neki. A telefonszámod alapján semmilyen további adatot nem szerezhet rólad (hacsak az adataid nem nyilvánosak a tudakozóban). Ha zaklatna, vagy nem kívánnál vele tovább kommunikálni, az okostelefonokban már van lehetőség telefonszámok blokkolására.
Szerintem mindössze arról van szó, hohy Whatsappon vagy Viberen társalogna veled, ami valóban egyszerűbb, mint netes oldalakra belépegetni. Adott esetben ezekről.az alkalmazásokról is simán tiltható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!