Volt már olyan barátságotok ahol sokkal fontosabb volt számotokra a másik mint ti neki?
Konkrétan arra gondolok, hogy nekem egy barátom sincs rajta kívül ezért ő mindennél fontosabb nekem de én neki nem vagyok annyira fontos mint ő nekem. Sőt nem is tudom, hogy egyáltalán fontos vagyok-e számára.
Az illető amúgy lány és eddig két ilyen esetem volt és mindkét esetben elég erős volt az egyenlőtlenség azaz hogy sokkal fontosabb volt számomra mint én neki pont ezért mert nincsenek barátaim a másik félnek meg mindig voltak.
Szerintetek mi a megoldás erre az egyenlőtlenségre? Hogyan tudnám ezt kompenzálni? Mindig úgy érzem túlságosan megnyílok mert mindig jobban bízok a másikban mint ő bennem.
17/F
De neked van több barátod is vagy nem?
Az, hogy számomra fontosabb a másik mint én neki az abból ered, hogy csak ő van nekem.
persze,feltörekvő korszakomban volt sok ilyen.
üzleti barátságnak nevezik.
és én is voltam sokaknak ilyen.
nem bírták a képem,de tudták,hogy szükséges vagyok és jóban kell lenni velem.
ami még eszembe jutott és nem üzleti-
olyasmi korú voltam mint te és volt egy idősebb srác,aki elképesztő csajozó gép volt.
aztán összehaverkodtam vele,persze nem azért mert érdekelt a barátsága,hanem,hogy ellessem,eltanuljam a sikere titkát.
ebben a felállásban neki én nem voltam szükséges,ő viszont szükséges volt nekem.
legalábbis egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!