Akiknek nincsenek barataik, baratnojuk es meg szinglik is, mivel toltik a nyarat? (20-as korosztaly)
En nagyon egyedul erzem magam, unatkozom, eleg sokat maszkalok, de ugye azt is egyedul es igy nem tul izgalmas. Kisvarosban is elek, joforman semmi nincs itt:)
Sulival most vegeztem, munkat keresek (akkor valamilyen szinten meg fog oldodni a problemam), de meg nem talaltam.
20L
Én elmentem egy hónap diákmunkára és szereztem 2 jó barátnőt, akikkel megyünk ide oda :) illetve a régebbi barátnőimmel is szoktam találkozni.
Most lett vége a munkának, így az augusztusom a gyakhely kereséssel, szakdoga írással fog telni többnyire.
De jövő nyárra ajánlom a diákmunkát. Jó elfoglaltság és barátkozhatsz is ;)
Írd meg merre laksz, hátha közel vagyunk egymáshoz. Szívesen barátkozok veled.
22N
Nekem sokáig magányosan telt.
Én a családommal és a húgommal voltam sokat.
Aztán leérettségiztem, az a nyár volt talán a legrosszabb. Ősszel munkába álltam. Ott találtam egy bnőt akivel mai napig vagyis 4 éve barátnők vagyunk.
Viszont tavaly előtt magányos voltam. Barátnőm a párjával nonstop külföld,belföld,wellnes szállodák. Nem volt itthon sokat. Ha meg itthon volt akkor is pár órára tudtunk találkozni. Mondjuk az akkori párja eléggé befolyásolta.
Na mindegy.
A lényeg az,hogy amikor magányosan telt akkor itthon takarítottam,főztem,kutyáimmal foglalkoztam, anyumékkal voltam. Neteztem stb. Rohadt unalmas volt.
Most is magányos vagyok azért.
Dolgozok ugyan,de haza érek kutyaséta,vacsizok,lefürdök és netezek tv-t nézek,kb ebből áll az életem.
Legjobb bnőm vendéglátozik,reggeltől estig nyomja, új párja lett pár hete,aztán így a kevés szabadidejét is vele tölti. Szóval nem túl jó.
A hobbimmal foglalkozom, sorozatokat nézek, beájárkálok a városba megenni egy fagyit. Vagy családdal strandra megyünk. Jövőhéten megyünk nyaralni, majdnem két hétre.
Sokat alszom :D
Csak az az egy bajom, hogy értelmetlenül telnek a napjaim.
Hova valósi vagy kérdező? :)
19/l
Köszönöm a válaszokat, meg a sok privit.
Bajai vagyok :)
Utolsó, én meg olyan "ajánlatokat" kapok priviben, hogy ihaj:D ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!