Erőltessem ezt még? Nagyon rossz a kedvem.
Néhány hónapja a legjobb barátomnak barátnője lett. Igaz messze laknak egymástól, és ritkán tudnak találkozni de azóta teljesen megváltozott. Eleinte folyton csak a lányról beszélt nekem, de biztattam, próbáltam türelmes lenni, mert tudom milyen ha szerelmes az ember.
Viszont az utóbbi időben állandóan egy szavakban válaszol, nem érdekli mi van velem, vagy ha ír akkor is bunkón. Másfél hétig egyáltalán nem beszéltünk, mert meguntam a viselkedését. Tegnap próbáltam békülni, pedig nem nekem kellett volna keresnem őt, de hiányzott már. Látom felesleges volt mert ma is akármit írtam neki, egy szavakban válaszolt vagy elkezdett veszekedni. Erőltessem ezt még? Nagyon egyoldalú a dolog :(
Több mint 4 éve ismerem, nem vagyunk már tizenévesek. Mindkettőnknek volt eddig is kapcsolata, de ilyen sosem fordult még elő hogy bármelyikünk így viselkedjen..
22N
Pedig köztünk sosem volt semmi, és nem is akartunk semmit. Valamelyikünknek mindig volt párja, és szakitáskor is egymás mellett voltunk.
Rám felesleges féltékenykednie a lánynak, mivel a kedves barátját pont én biztattam a legjobban vele kapcsolatban. De nem gondoltam hogy ez lesz a vége. :(
Már se viccelődni, se semmit nem lehetett vele mert folyton bunkóskodott velem. Mintha nem is ő lenne..
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!