Miért van ennyi felszínes ember?
"művészetek, sport, politika"
Bocs, de kirohannék a világból ha a 3 felsorolt téma közül valamelyiket elkezdené nekem valaki mondani.
"vicces sztorik"
Max. neked voltak viccesek.
Te vagy felszínes, lenézel mindenkit.
Ezek a temak nyilvan nem erdekeltek a lanyt, es csak annyit erzekelt, hogy valami barom fos temakkal untatja es inkabb a telefonjat nyomkodta, de neha benyog valamit, hogy eszre vedd, o is ott van veled. Valoszinuleg azt hitte biztos jot elcsevegsz magaddal, ezert inkabb hozza se szolt az amugy szamara unalmas temakhoz. Randin egymas megismere lenne a lenyeg. Pl erdeklodhettel volna felole, o mit szeret, mivel tolti a szabadidejet...
Az, hogy neked valami fontos, es jo tema, meg nem azt jelenti , hogy masnak is az. Attol, hogy ezek nem erdekeltek, lehet mas is ami szeret, fozes, allatok.. bizony lehetett volna masrol is beszelgetni, lehet hogy tud valami olyat , amit nem is gondolnal, de mar sose jossz ra , mi az.
Én gimnáziumba járok, 17 éves fiú vagyok.
Nekem még rosszabb is a helyzet, mert velem egykorúakkal vagyok körülvéve, azok közt pedig még nehezebb találni értelmes embereket.
Szerencsére én 1-2 értelmes emberrel találkoztam, azokat meg is tartottam magamnak nagyon szépen, nehogy elveszítsem őket.
Lányoknak pedig nem lehet udvarolni, mert ha értelmes dolgokról beszélnék 80% -át nem is értenék. Elég magabiztosnak kinéznem és alfa hímnek tűnnöm, ennyi elég ahhoz hogy a t1nip1csák megőrüljenek. Nem egyszer volt már hogy eljátszottam ezt, és olyan csajok konkrétan udvaroltak nekem, akiknek a pasijuk ott állt mellettük.
Egy értelmes lányt ismertem meg, ő róla kiderült hogy sz4jhás, ezért ott hagytam.
A valódi barátaim 20-30 év közöttiek, mert a velem egykorúak.. Hát tudjuk milyenek.
Én pszichológia szakra fogok menni, nagyon remélem hogy ott találkozok valami értelmes arcokkal, akiknek van személyiségük.
Ha van kedved ismerkedni, hátha megértjük egymást, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!