Olvassatok el mert fontos! Van egy igaz barátságban olyan hogy pár honapig szunetrt tart a masik 2 barat?
"Akkor ide irom ertelmesebben..: tehat van 2 legjobb baratnom meg vagyok en es nemreg kozoltek velem hogy azert mert sokat veszekedunk azert ok szunetet tartanak evnyitoig es nem ertem hogy a legjobb barasagban van ilyen?(remelem erthetoen fogalmaztam😂😅)"
Nem, nem írtad érthetően. Ez undorító, hogy lehet így írni? Ahogy Puzsér Róbert mondaná: "Mi volt ez a szellemi kút fertőzés?"
És egyre több az ilyen buta-tanulatlan liba. A VILÁG AZ EBEK MARTALÉKA LETT. BRÜhühü :'(
Drága tündérbogaram, ezt most komolyan mondom. TANULJ MEG ÍRNI ÉS FOGALMAZNI, mert ez valami borzadály.
Elolvashatnád, mielőtt bármit is kiírsz, mert hihetetlen, mennyire nem lehet értelmezni a kérdésed.
Ha tényleg igaz barátság, akkor nincs ilyen. Vagy ha mégis megtörténik, akkor hagyd a fenébe, nem ért annyit. De ha jól sejtem, tinik vagytok, ez gyakran megtörténik, unatkoznak, ahogy te is.
Nyilván megunták a veszekedéseket.
Ha ennyit veszekedtek, akkor nem is vagytok annyira jó barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!