Szerintetek nem szívás falun lakni?
En nagyon utalok faluban elni.:D Egy kicsi falucskaban lakom es szamomra borzaszto unalmas, hiszen semmire nincs szinte lehetoseg.Ha plazaba/strandra/ allatkertbe/moziba stb szeretnek eljutni akkor is felorat kell utaznom. Engem szemely szerint nagyon irrital, hogy falun mindenki azt hiszi, hogy o jobban ismeri a masikat, mint az adott szemely onmagat, valamint ha egy kicsit feltunobben oltozik akkor egybol megbamuljak es az lesz az uj tema, hogy lattad xy-on milyen ruha volt? Ha az ember elmegy a barataival setalni/biciklizni az is eleg unalmas, hogy mindig ugyanazokat az utcakat latja es felora alatt betudja biciklizni az egesz falut. Altalanos iskolaban soha nem volt olyanra lehetosegem, hogy barmilyen sportra beiratkozzak peldaul kezilabda, uszas stb, mert ilyenekre soha nem volt lehetoseg es a szuleim biztosan ne hordoztak volna be felorat edzesre, ugy hogy estig dolgoznak.
Talan aki nyugalomra vagyik, annak jo, de szerintem nagyon hamar meg lehet unni, plussz en olyan vagyok aki imad kirandulni, aki szereti a jo kis nyuzsgest, tehat en mindig is varosi eletre vagytam. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!