Hogy szólítsak le egy lányt a plázában? Lányok, ti milyen kedves hozzászólásnak örülnétek?
Ismerkedni próbálok, és most itt az idő, hogy kipróbáljam magam. Van egy leszólítási ötletem, csak félek, hogy elavult és már nagyon ciki, de azért leírom:
Verzió 1: "Szia, ne haragudj, tudnál adni egy papírzsepit?
-Oh persze...
-Köszi, te már kisegítettél engem, de én tehetek valamit érted? Mondjuk hazakísérhetlek, Vagy meghívhatlak egy fagyira...? "
Verzió 2: "Szia, ne haragudj, tudnál adni egy papírzsepit?
-Jaj, bocsi nincs nálam.. :/
-Sebaj, szeretnéd, hogy adjak?... XD"
Én úgy vagyok vele, hogy az én (sajnos nem humoros) énemet ez visszaadja, de szerintem, ez jópofa...lehet, hogy csak kiröhögne és leégnék, de szerintem ez nem rossz...kezdésnek jó.
Van ötletetek? Milyen kedves, aranyos leszólítások illenek egy plázában?
A hasznos tippeket, tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm.:)
Ez a p.zs. kérés nagyon átlátszó. Mondok jobbakat.
- Szia! Te is szereted ezt a plázát? Mit szeretsz benne?
- Gyakran jársz ide? Megmutatnád a legjobb részeket? Volna kedved körbevezetni?
- Szoktál enni-enni itt valamit? Ha igen, mit? Meghívhatlak egyre? Ha nem, miért nem? Akkor hol szoktál bedobni egy kólát/kávét/fagyit/? Ha megmutatod, meghívlak egyre!
- Ismered valamelyik eladót a plázából? Ki az, ismerős, barát?
Szóval beszéltesd! Ha ad egy zsepit, akkor vége is a beszélgetésnek. Üdv! 42/F Plázában nőket felszedő-okleveles-dörzsölt fickó :D
Nekem ennyi is elég lenne:
"- Szia! Szimpatikusnak láttalak, leülhetek/beszélgethetünk?"
16/L
Ha szimpatikusnak tűnik, olyannak, aki tényleg beszélgetne, meg normális a megjelenése, ilyesmi, akkor miért ne? Haza nem kísérhetne, de egy Facebook név cserében benne lennék, ha folytatnám az ismerkedést.
Meg hát, különben legyen korombeli, mert ha idősebb, akkor tényleg ijesztő, amúgy meg inkább hízelgő.
16/L
A pzs-s tök aranyos!
Szerintem ez jó ötlet!
Mindkettő jó szituáció,mert a lányok nevetnek rajta.
Olvasom,olvasom amit írtál és a 2.-nál elröhögtem magam :)
14/l
Vagy;
-szia! Megmutatnád a kávézót,h hol van? Vagy a mozit?
-persze! (Elmondja,h hol van./odakísér)
Ha csak elmondja,akkor mondd neki,h meg is mutatnád? Haaaa!!! XD
Odaértetek.
Van kedved megnézni egy mozifilmet? Én fizetem! :)
Van kedved beülni egy csésze kávéra?
Vagy;
Szia te is itt szoktál vásárolgatni?
XD
"hogy az én (sajnos nem humoros) énemet ez visszaadja"
Nem baj, jó ez. Sokkal jobb, mint amit a magát humorosnak tartó kolléga nem rég írt ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!