Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Zaklatok valakit ezzel? Gáz...

Zaklatok valakit ezzel? Gáz így írni neki? Ti örülnétek? Ez barátság?

Figyelt kérdés
Valakit még a suliból ismerek. Ott jól elvoltunk együtt. Utána messzire kerültünk egymástól, de én a barátomnak tartom. de azért nem vagyunk legjobb barátok, de szerintem ez azért még barátság. Vagy ti zaklatásnak vennétek, ha időnként valaki írna, hogy mi van veletek? vagy hogy vagytok? Vagy megkérdezné, nem értek-e rá? Elképzelhető, hogy túlzottan erőlteti valaki a találkozókat, pedig amúgy a másik kedvelné?
2015. dec. 12. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
H-át mint azaz ember aki másokra ráír és megkérdezi ezeket a dolgokat azt mondom nem gáz. De mint az állítolagos barátaim akikre ráírtam eléggé úgy néz ki hogy az és h a hátuk közepére se kivánnak már. De legyenek akkor boldogak a nyavajájukkal.
2015. dec. 12. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a:

"

- Mi újság?

- Semmi

- Veled?

- Semmi?

"

kategóriában kimerül az első beszélgetés nem érdemes erőltetni, egyébként szerintem nincs gond vele

2015. dec. 12. 22:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ebben merül ki, de az illető nem igazán szeret írogatni szerintem.
2015. dec. 12. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Személyes találkozás?

2015. dec. 12. 23:07
 5/6 anonim válasza:
Amúgy ha valakivel beszélgetsz és ismered az illetőt, akkor szerintem érzed, ha nyomott/erőltetett egy beszélgetés!
2015. dec. 12. 23:45
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es: volt 1-2, de mint mondtam, messzire kerültünk egymástól, és épp azt nem tudom, hogy illik-e ilyet javasolnom. Vagy csak nyűg lenne-e.
2015. dec. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!