Van jó chat oldal, ahol lehet barátokat szerezni?
Szerintem itt is egész jól lehet. Legalábbis ha megfelelő témában keresel, találsz olyat, akivel el lehet beszélgetni privatban is. Anotalknál hatékonyabb, legalábbis nálam.
A korodat és nemedet kiírhatnád, az segíthet, ha itt keresnél.
22F
Én is erre az oldalra voksolok.
23L
Mondjuk azért itt is kell számolni furcsaságokkal.
Ha kiírom, hogy F akkor nem történik semmi. Ha nem írom ki, kapásból kapok legalább 2 privatot ilyen primitíven, hogy "22 mi, F vagy L?" Természetesen válasz után soha többet nem írnak, akár lány kêrdezte, akár nem.
A beszélgetések kétharmada 7 üzenetváltás után egyszerűen abbamarad, nem kapok választ.
Hímnemű egyszer keresett meg, azóta rám van szállva, le se lehet vakarni, de már olyan régóta kitartó, hogy nem merem letiltani :D
Lányokkal eddig 5 alkalommal jutott el messengerig a beszélgetés, ebből 3 csak elfulladt idővel, 2-nek pedig csak lelki szemetes kellett, mert nehezebb időszaka volt, majd mikor minden rendben lett, ezt közölték, majd leléptek.
Szóval aki innen házasodott, az adjon már egy folyamatábrás dokumentációt, legyen olyan kedves :D
alapító tagja voltam a gyikes chatzy-nek még évekkel ezelőtt.
undorító, kétszínű, ostoba emberek lepték el azóta, aki teheti ne lépjen fel oda soha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!